В результаті аварії літака в Чилі загинули 6 осіб через аварію легкомоторного літака в околицях Пуерто-Монта на півдні Чилі. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа".

Чиновник адміністрації чилійської адміністративної області Лос-Лагос на прес-конференції заявив, що підтверджена загибель шести людей, в тому числі одного пілота і п'яти пасажирів.

Згідно з повідомленнями, у літака, що розбився, під час аварії стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві порожні будівлі.

Примітно, що літак, що розбився, належав приватній авіакомпанії, що спеціалізується на комерційних маршрутах. Під час аварії стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві будівлі.

Як зазначається, літак, що направлявся до Аякара, впав незабаром після вильоту з аеропорту Ла Палома. На борту перебувало п'ять пасажирів і пілот.

Очевидці розповідають, що літак впав на будинок, який одразу ж загорівся. Полум'я швидко поширилося на сусідню будівлю, мешканців обох будинків, очевидно, там не було.

Поранення отримала жінка, яка в момент аварії проходила повз будинки. Її госпіталізували. На місці інциденту працює пожежна служба. Причина аварії поки невідома.

Нагадаємо, Комаров розповів про авіакатастрофу: шансів майже не було. Популярний та улюблений в усьому світі український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров покаже інший бік жіночої в'язниці.

Також Знай.ua писав про те, що ведучий Комаров розповів про свої найбільші хвилювання та найскладніщі моменти під час подорожі найбільшою країною.