У китайському містечку Шеньчжень стався шокуючий інцидент, який, без перебільшення, приголомшив увесь світ.

Про це повідомив місцевий канал CCTV.

У повідомленні йдеться, що у одному з інтернет-кафе міста Шеньчжень персонал, який вивчав камери відеоспостереження, звернув увагу, що один з відвідувачів не встає з місця ось вже 50 годин. І не змінює пози.

Кадр із камери спостереження

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спочатку співробітники думали, що він занадто захопився. Однак, коли з клієнтом спробували заговорити, з'ясувалося, що 42-річного чоловіка паралізувало: він не міг рухатися, втратив мову і перебував майже без свідомості. Чоловіка доставили в лікарні, де в нього діагностували обширний інсульт.

Лікарі кажуть, що інсульт у пацієнта стався як мінімум за добу до його госпіталізації. Якщо б його доставили в лікарню протягом перших трьох-шести годин, було б набагато більше шансів уникнути серйозних пошкоджень мозку. Чоловік залишається у лікарні, і медики поки не беруться робити прогнози щодо його стану.

Той факт, що персонал та відвідувачі вперто не помічали чоловіка, який провів у кріслі більше двох днів, по-справжньому шокує.

Нагадаємо, у Вінницькій області розгорається гучний скандал з причини смерті молодого чоловіка, який помер внаслідок ігнорування медиками виклику, про що стало відомо з сюжету "ТСН".

Швидка допомога
Швидка допомога

Як повідомляється, у 18-річного хлопця раптово захворів живіт, після чого батьки миттєво повезли його до сільського фельдшера. Та надати допомогу не змогла, після чого викликала бригаду швидкої, проте остання до хлопця так і не приїхала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, медична реформа є найбільш обговорюваною в Україні – вона стартувала в 2018 році і буде впроваджуватися поступово до 2020 року.

Також Знай.ua писав про те, що у рамках медичної реформи питання виклику на будинок сімейного лікаря вирішується між пацієнтом і лікарем особисто, і на законодавчому рівні не врегульовано, про що раніше повідомляла в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.