У 51-річного російського письменника, журналіста і критика Дмитра Бикова почався набряк мозку, передає Telegram-канал Mash. Його забрала швидка допомога – лікарі запідозрили інсульт. Биков впав у кому.

"В клініці справжній переполох. Сюди і міністри дзвонять, і навіть керівник республіки зв'язувався. Письменникові надається вся необхідна допомога, працюють найкращі фахівці", – пише "КП".

На консиліумі було вирішено поки не транспортувати пацієнта в Москву. Ввечері буде зібрано ще одну нараду. Биков знаходиться на штучній вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомлялося, що Дмитро Биков відчув себе погано під час перельоту з Єкатеринбурга в Уфу. Коли лайнер "Ютейра" приземлився в столиці Башкирії, письменника відразу забрали в медпункт.

"Був дезорієнтований, постійно до когось звертався, кликав когось. Биков не зміг самостійно спуститися по трапу – його вивозили на каталці", – пише Telegram-канал Baza.

Нагадаємо, виступ Дмитра Бикова в Уфі було заплановано на 16 квітня. Про скасування його лекції стало відомо лише за кілька годин до початку заходу, питання з поверненням квитків організатори вирішують в терміновому порядку.

Варто нагадати, що в школі в селі Маяки Одеської області розпорошили газ, швидше за все - перцевий. В результаті інциденту постраждали 36 дітей. Цю інформацію повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"26 — у легкому стані отримали медичну допомогу амбулаторно. 10 — у стані середньої важкості госпіталізували до Біляївської центральної районної лікарні. Їх життя поза загрозою".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу Білого дому у Вашингтоні чоловік на електричному інвалідному кріслі підпалив свою куртку, його госпіталізували з травмами, не загрожують життю. Зараз вже відомо, що потерпілим виявився 57-річний активіст, який займається захистом прав виборців Даніель Кингери.

Нагадаємо, донька Валерії терміново госпіталізували: їй потрібна серйозна операція.

Як повідомляв Знай.иа, Далай Ламу терміново госпіталізували.

Знай.иа писав, Вупі Голдберг знову обдурила смерть: як поживає актриса зараз.