Раптово пішла з життя британська акторка, модель, танцівниця та співачка Майя-Лесія Нейлор.

Про це повідомляють її представники A&J Management у соціальній мережі Twitter.

"З глибокою скорботою ми повинні оголосити, що в неділю, 7 квітня, померла Майя-Лесія Нейлор, дуже сумно. Майя-Лесія була надзвичайно талановитою і важливою частиною A&J, ми дуже сумуємо. Наша любов та думки з усією її родиною та друзями у цей важкий час", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Причина смерті талановитої дівчини, якій пророкували велике майбутнє, поки не повідомляється.

Дівчина почала свою кар'єру як акторка ще в ранньому дитинстві. Зокрема, вперше вона з'явилася на екрані вже у віці неповних двох років і встигла завоювати велику популярність. Майя-Лесія відома у Великобританії своєю роллю Френ в телесеріалі "Міллі Інбітвін" і ще по ряду популярних британських серіалів, повідомляє Politeka.

Кадр з фільму Хмарний атлас

Вона також знялася в голлівудській картині 2012 року "Хмарний атлас" разом з Томом Хенксом. Ця роль принесла їй найбільший успіх. Картину навіть номінували на престижну премію "Золотий глобус".

Нагадаємо, пішов з життя легендарний український актор: оплакує вся країна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.

У Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Романіст, есеїст, політолог і фахівець в галузі лінгвістики Ферлосіо отримав широку популярність як автор роману "Харама", що розповідає про один день з життя 11 молодих людей, які приїхали на відпочинок на узбережжі річки Харама. За цей роман він отримав премію Надаля - одну з найпрестижніших літературних премій Іспанії.