Герцоги Кембриджські Вільям та Кейт Міддлтон виховують трьох дітей — Джорджа, Шарлотту та Луї. Найстарша дитина сімейства, 5-річний Джордж, вже ходить у перший клас. Батьки його однокласників розповіли, він поводиться в школі.

Джордж почав відвідувати школу у 2017 році. Правнук королеви Єлизавети вчиться в престижній приватній лондонській школі Thomas's Battersea. Навчання у ній коштує 20 тисяч фунтів на рік (майже 26 тисяч доларів). За словами батьків дітей, які також навчаються у цій школі, Джордж поводиться абсолютно нормально, без будь-якої "зірковості", нічим не відрізняється від інших малюків його віку і виразно відчуває себе щасливим.

"Він дуже популярний, у нього багато друзів. І нікого особливо не турбує, хто він такий ... Вільям або Кейт підвозять його в школу. Вони завжди поводяться дуже приязно", - розповідають батьки.

Окрім того, батьки школярів розповіли, що батько Джорджа принц Вільям завжди любить поспілкуватися з іншими.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Вільям особливо любить поговорити з іншими батьками. Після того, як він підкине Джорджа в школу, він тренується з деякими матусями в фітнес-клубі "Harbour Club". Він дуже говіркий і приємний в спілкуванні", - поділилися враженнями інші батьки.

Вони також говорять, що в школу Джорджу дали прізвисько PG (Prince George). У зв'язку з чим Кейт і Вільям іноді жартома звуть сина PG Tips - за назвою марки чаю в Великобританії.

Варто зазначити, що принцеса Шарлотта, як очікують, теж піде в школу Thomas's Battersea вже у вересі цього року. У травні дівчинці виповнюється чотири роки. За британськими правилами, в цьому віці діти вже йдуть в підготовчий клас.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про свого первістка: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа, Міддлтон зворушливо привітала принца Чарльза з річницею: Instagram засвітився щастям.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон нарядила доньку у лахміття: заощаджує на святому.