Пілот королівського вертольота звільнився через Меган Маркл та її забаганки. Льотчик зізнався, що його зробили постачальником обідів для вагітної герцогині.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Пілот розповів, що до нього відносяться не як до професіонала. Він стомився щодня літати за їжею для майбутньої матері, яка щоразу вигадує дивні доручення.

Меган Маркл

Льотчик працював у королівської родини кілька років. Співрозмовник видання назвав її запити маячнею і додав, що з пілотом зверталися як з "літаючої доставкою їжі за викликом 24/7".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі Букінгемський палац оголосив про вільну вакансію, звільненому пілоту терміново мають знайти заміну.

герцогиня Сассекська

Платити льотчику обіцяють 105 тисяч доларів. Претендент на цю важливу посаду повиненволодіти такими навичками: планування та виконання польотів на королівському вертольоті, виконання завдань королівської сім'ї та інших адміністративних завдань, а також надання допомоги директору з льотних операцій.

Льотчику належить управляти вертольотом Sikorsky S76 C++, вартість якого перевищує 13 мільйонів доларів. Місцем роботи вказана база Королівських Повітряних Сил у місті Одихам, графство Гемпшир, на південному узбережжі Англії.

Повідомляється, що звільнений пілот став четвертим серед співробітників двору, які не витримали складного характеру герцогині Сассекської. Раніше від Меган Маркл пішли дві особисті асистентки. А третя заявилда, що залишить королівський двір після народження дитини принца Гаррі.

Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, сестра Меган Маркл розповіла всю правду про причини сварок герцогинь та розповіла, що зможе примирити колишню акторку д Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові королівські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.