Останнім часом в мережі стали все частіше з'являтися рідкісні знімки 37-річної Меган Маркл. Спочатку дядько герцогині поділився ексклюзивними фотографіями, зробленими в перші місяці життя Меган, а напередодні в інтернеті з'явилися ще одні раніше невідомі кадри дружини принца Гаррі.

Йдеться про ролик, який був знятий два роки тому під час благодійної поїздки Меган Маркл в Делі. Примітно, що ці кадри були зроблені через кілька місяців після початку роману Меган і Гаррі, коли про їхні стосунки ще ніхто не знав.

Саме під час цього візиту почали з'являтися перші чутки про їх романтичний зв'язок. Меган навіть довелося оголосити про завершення поїздки, тому як преса почала слідувати за нею по п'ятах. До слова, насправді візит Маркл в Делі тривав, але таємно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл прийняли неочікуване рішення, яке засмутить мільйони їх шанувальників – герцоги Сассекські вирішили тримати народження майбутнього первістка у суворій таємниці і навіть не будуть позувати на сходинках лікарні, як це зазвичай роблять Кейт Міддлтон та принц Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.