В італійському Мілані, просто на робочому місці, загинула українка. Вона мешкала в будинку 87-річної жінки, яка хворіла на Альцгеймера. Труп нашої співвітчизниці виявив 65-річний син, який прийшов провідати хвору матір.

Трагедія сталася в середу, 17 квітня, передає "Політека".

Коли чоловік зайшов у дім, він побачив матір, яка сиділа одна на дивані, і доглядальницю, яка лежала на ліжку, і вже не дихала.

Близько 16.00, чоловік викликав Карабінерів і медиків, які прибули дуже швидко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Есперти не виявили на тілі українки жодних ознак насильницької смерті, окрім травми носа, яка могла бути пов’язана з падінням.

Ймовірно, що жінка хворіла, їй стало зле, вона впала і вдарилась в дерев’яну побічницю ліжка. Труп жінки направили на експертизу.

Нагадаємо, що у першому кварталі 2019 року кількість громадян інших країн з дійсними видами на проживання в Польщі збільшилася на 11 тис. осіб, про що стало відомо з повідомлення прес-секретаря Управління з питань іноземців Якуба Дудзяка на "Польському радіо".

Згідно з інформацією Управління, в першому кварталі цього року зафіксовано найбільше зростання кількості дозволів на перебування в країні громадян України - збільшення на 7,6 тис., до 186,5 тис. осіб, Білорусі - на 1,3 тис., до 21 5 тис. осіб, Грузії - на 0,5 тис. до 3,4 тис. осіб, Індії - на 0,3 тис., до 9,1 тис. осіб, а також Непалу - на 0,2 тис. до 1 8 тис. чоловік.

За станом на початок квітня поточного року дійсний дозвіл на проживання в Польщі мали 383 тис. іноземців. За даними на 1 січня 2019 і 2018 року вказане число становило 372 тис. і 325 тис. осіб відповідно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ніч з суботи на неділю, 14 квітня, біля Кентшин у Вармінсько-Мазурському воєводстві в північно-східній Польщі сталася прикра дорожньо-транспортна пригода. В результаті ДТП загинули двоє українців.

Також "Знай.uа" писав, що за середнім оцінками за кордоном працює близько 3,2 млн українців, а на сезонні роботи виїжджає 9 млн громадян України. Найпопулярніша країна для роботи за кордоном - це наш сусід Польща.