Вже четвертий день письменник і журналіст Дмитро Биков знаходиться в комі

Медики і рідні письменника майже не дають жодної інформації про його стан здоров'я, але один з Telegram-каналів передав, що стан здоров'я Бикова погіршився.

18 квітня Биков був перевезений з Уфи до Москви, а 19 квітня російські ЗМІ повідомили, що у письменника діагностовано інфаркт мозку. Як стверджує Telegram-канал Mash, російські лікарі, крім набряку мозку, знайшли також сепсис.

"В у такому стані оперувати просто небезпечно - організм може не впоратися", - кажуть медики.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В даний момент Биків все ще в комі.

Варто нагадати, що У четвер, 11 квітня, зупинилося серце режисера документального та науково-популярного кіно Сергія Страхова. Він помер у віці 82 років, йдеться на сайті Союзу кінематографістів РФ.

"Одинадцятого квітня на 83-му році життя не стало нашого друга і колеги, члена Спілки кінематографістів Росії, режисера документального та науково-популярного кіно, заслуженого діяча мистецтв Грузії Сергія Олексійовича Страхова", - зазначають у Спілці кінематографістів.

Також повідомляється, що прощання відбудеться в суботу, 13 квітня, в 11:00. Воно пройде в храмі Покрови Пресвятої Богородиці в Покровському-Стрешневе в Москві.

Страхов закінчив Грузинський державний політехнічний інститут і кафедру неігрового фільму ВДІК. Працював на Грузинській студії хронікально-документальних і науково-популярних фільмів, кіностудії Центрнаучфільм і телеканалі "Культура".

Серед робіт режисера такі фільми, як "Я і Ми", "Співучасники", "Осінь тбіліських балконів", "Єсенін в Грузії", "Метаморфози", "Про білого бичка", "Проби на Россеті", "Спогад про гордого лева", "Дружба народів, міф або реальність" та ін

Нагадаємо, Помер легендарний "геній космосу"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дмитро Биков впав у кому

Також "Знай.ua" писав про те, що Померла юна зірка з "Хмарного атласу"