Нагадаємо, що в понеділок, 15 квітня у французькій столиці сталася жахлива катастрофа, яку вже охрестили "історичною".

В Парижі горів Нотр-Дам де Париж. Відомо, що його маленькі "жителі" вижили у пекельному полум'ї пожежі, яка знищила дах собору і його відомий шпиль. Про це пишуть французькі ЗМІ.

горить собор Паризької Богоматері
горить собор Паризької Богоматері

За інформацією журналістів, приблизно 200 000 бджіл і надалі житимуть у вуликах на даху собору, хоча вважали, що всі вони повинні були загинути у вогні. Ніколя Жиан, пасічник собору, підтвердив, що бджоли живі і гудуть.

Пожежа в Соборі Паризької Богоматері
Пожежа в Соборі Паризької Богоматері

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пан Жиан доглядає за кафедральними бджолами з 2013 року, коли на даху вперше було встановлено вулики. Це було частиною загальної програми, яка повинна була збільшити кількість бджіл в Парижі.

Вулики розташовано на даху над південною ризницею собору, приблизно на 30 метрів нижче головного даху. За словами пана Жіана, це і є причиною того, що вогонь не пошкодив бджолам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 15 квітня весь світ був вражений пожежею в головному храмі Парижа - Нотр-Дам-де-Парі. Відомий астропсихолог Валентина Віттрок переконана, що страшну подію можна було передбачити і попередити. Жінка розповіла в ексклюзивному інтер'ю, що могло стати причиною трагедії.

"Я вже говорила у своєму прогнозі на квітень про те, що 14 та 15 числа Марс — агресивна і войовнича планета - проходитиме через вісь катастроф, — говорить Валентина Віттрок, - що загрожує різного роду катаклізмами. А той факт, що мова йде саме про Марс, символом якого є вогонь, що виразно вказувало на можливість масштабної пожежі, що і сталося з Собором Паризької Богоматері.

Нагадаємо, Собор Паризької Богоматері обрушиться в будь-яку секунду: країна завмерла на порозі нової небезпеки.

Як повідомляв Знай.иа то, що не спалити: справжні привиди, що мешкають в Нотр-Дам-де-Парі.

Також Знай.uа писав, демони Нотр-Дама: опублікували старовинні знімки мешканців собору.