Повний пасажир, що змушував стюардес EVA Air роздягати його в туалеті літака помер під час відпустки на таїландському острові Самуї, повідомляє Asia One.

За словами адвоката, американець помер ще в березні від невідомої хвороби, проте інформація про це з'явилася тільки зараз.

Авіакомпанія неодноразово намагалася зв'язатися з туристом, щоб повідомити, що він в чорному списку і не зможе скористатися зворотним квитком в Лос-Анджелес. Після того як чоловік кілька місяців не виходив на зв'язок, стало відомо, що він мертвий.

Інцидент з приниженням бортпровідниць EVA Air стався 19 січня на рейсі Лос-Анджелес — Таоюань. 200-кілограмовий американець піднявся на борт на візку і зажадав посадити його на три сидіння. В польоті чоловік наказав стюардесам допомогти йому сходити в туалет і змушував їх знімати з нього штани і прибирати за ним. Свої вимоги він супроводжував лайкою і приниженнями на адресу бортпровідниць.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у Росії на 55 році життя померла відома актриса Ірина Цивіна. Про це говорить місцева преса та її подруга Ксенія Хаїрова.

Ірина Цивіна прославилася по багатьом ролей, серед яких: «Кадетство», «Ольга», «Татусеві дочки», «Петрівка, 38», «Поліцейський з Рубльовки». Крім цього, вона була дружиною легендарного радянського актора Євгенія Євстигнєєва.

Варто нагадати, що Актриса Майя-Лесія Нейлор, яка зіграла роль у "Хмарному Атласі", померла 7 квітня.

16-річна дівчина раптово померла – вона втратила свідомість і померла, не приходячи в свідомість. Її смерть підтвердили агенти A&J Management лише зараз.

Нагадаємо, Страшна хвороба забрала хрещеного батька"Динамо".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Экс-президент наклав на себе руки.

Також Знай.uа" писав про те, що помер легендарний письменник.