Росіянин втратив майже півтора мільйона рублів, коли спалив свій старий диван.

Про це повідомяють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що епічний інцидент відбувся у російському Брянську, де місцевий житель протягом життя збирав заощадження на квартиру та ховав гроші у металевому чайнику. Всього у ньому було близько півтора мільйона рублів.

Проте дружина неочікувано переховала чайник з грошима у старий диван, який через певний проміжок часу чоловік вирішив викинути на вулицю і спалити, не знавши, що там були гроші.

Російський рубль
Російський рубль

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли все з'ясувалося, диван вже горів. Чоловік і дружина намагалися врятувати гроші, але це не дуже вдалося. З усіх купюр "живими" залишилися всього 117 500 рублів.

Варто нагадати, що в українській столиці сталася жахлива історія. Відомо, що невідомий злочинець посеред білого дня викрав у дівчини 26 тисяч доларів. Однак перехожим вдалося зупинити та затримати чоловіка. У підсумку виявилося, що недолугий працівник влаштувався в пункт обміну валют кілька днів тому через сервіс OLX.

Нагадаємо, багато українців виїжджають за кордон, щоб заробити кошти для своєї сім'ї. Частіше - це чоловіки. Але в підсумку, виходить так, що гроші витрачаються зовсім не на те, що планувалося спочатку. Залишившись на тривалий час без сім'ї, кожен чоловік починає сумувати за жіночою ласкою.

Як повідомляв "Знай.ua", подружжя пенсіонерів-викладачів із Києва залишилось наодинці із бідою – після пожежі у будинку було змушене місяць жити просто неба узимку. Вони досі живуть у невідновленому будинку, притому, що вже 9 років чекають на гроші від держави, виграні у суді.

Також "Знай.ua" писав, що уже вісім місяців в Курганинському і Кавказькому районах Краснодарського краю масово хворіє і дохне від невідомого захворювання великої рогатої худоби.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк