Страшно жити в світі, де немає нічого святого. В старовину (та, втім, і ще до недавнього часу), храм Божий був умиротвореним, безпечним місцем, де можна було забутися в молитві і не думати про тяготи життя. Але в Башкирії сталося те, що в черговий раз нагадало про те, якими бездуховними і жорстокими бувають люди. Невідомі пробили монтуванням голову старенького сторожу церкви і скориставшись безпорадністю жертви, увірвалися в храм і викрали скриньку з пожертвами вірян, пише Telegram-канал Life Shot.

Злочинців було двоє. Вночі вони залізли в башкирська храм Іоанна Предтечі, проте були помічені охоронцем. Він ще й пошкодував чоловіків - не став відразу натиснути тривожну кнопку, а сам вийшов до злочинців, сподіваючись їх напоумити. Це закінчилося плачевно. Грабіжники застосували до старого силу, повалили на землю, проломили голову монтуванням. Потім, поки сторож стікав кров'ю,викрали пожертви городян (близько 8000 рублів), і зникли. Чоловік зараз у реанімації, його стан критичний.

Все заради наживи

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" минулий тиждень для села Чорнотисов Закарпатської області відзначилася моторошною історією: на настоятеля Свято-Вознесенського храму, протоієрея Єфрема Росоху напали. Невідомі жорстоко побили і пограбували літнього чоловіка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наш портал також писав, що ймовірність зіткнутися з кишеньковим злодієм, особливо в містах, дуже велика. Справжні професіонали здатні провернути свою справу так, що ви помітите зникнення цінних речей тільки вдома. Щоб уникнути цієї небезпеки, ви просто повинні дотримуватися кількох основних правил безпеки, які значно зменшать ймовірність поганого результату.

Також читайте, що Харківські поліцейські схопили "плаче" горе-грабіжника, який вкрав сейф. Людина з носками на руках намагався вкрасти сейф просто посеред білого дні з автостоянки. Коли чоловік побачив, що такими нелегкими зусиллями він вкрав всього 410 гривень, просто розплакався.