На Шрі-Ланці в двох церквах прогриміли потужні вибухи.

Наголошується, що вибухи були під час святкування Паски.

Передає The National.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Перший вибух стався в церкві Святого Антонія в столиці Коломбо. Другий вибух прогримів в Катувапитии (район Катана).

Також, поліцейські повідомляють про вибухи в столичних готелях Shangri-La і Kingsbury.

За попередньою інформацією, у готелях стало жертвами 10 людей. Від вибухів у церкві поранено не менше 80.

Варто нагадати, що Літак авіакомпанії UTair здійснив вимушену посадку в Московському аеропорту Внуково. Причиною цього стало загоряння двигуна, про що повідомляють місцеві правоохоронні органи.

Як повідомляють очевидці, літак почав набирати швидкість, але пассажари помітили загоряння. Пілот зупинив повітряне судно під тиском присутніх. З-за цього в керівництві авіакомпанії почали переговори про заміну борту.

Джерело в правоохоронних органах уточнило, що дві людини відкрили аварійний вихід і вибралися на крило.

Ще ми писали, що У Донецькій області стався обвал на шахті, при цьому не обійшлося без постраждалих. Як стало відомо, в результаті події один гірник загинув і ще двоє отримали важкі травми, про що стало відомо з повідомлення прес-служби місцевої прокуратури.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався вранці в неділю, 14 квітня, під час виконання робіт з цементації купольної частини сполучення вентиляційного стовбура і сходи чищення зумпфа. У прес-службі уточнили: "При переміщенні полиці перекриття вентиляційного стовбура блоку стався перекіс, з-за якого працівники підприємства впали в зумпфову частина вентиляційного ствола".

Нагадаємо, Завод на Донбасі струсонув потужний вибух, є жертви

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Жахлива пожежа у Харкові незабаром перекинеться на житлові райони

ТакожЗнай.ua" писав про те, що До Землі на величезній швидкості мчить космічне тіло