Букінгемський палац планує відправити в Африку принца Гаррі і його дружину Меган Маркл, після народження їх першої дитини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що подібна ідея у палаці з'явилась доволі нещодавно.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

"Обговорення знаходяться на ранній стадії. Але план полягає в тому, щоб знайти новий спосіб використовувати їх можливості" м'якої сили", швидше за все, в Африці", - розповів співрозмовник газети.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Проте джерела у Букінгемському палаці все ж зазначають, що відповідальні особи розпочали пошук країни, де змогла б оселитись королівське подружжя. Серед найімовірніших варіантів розглядається - Лесото, Ботсвана, Малаві і ПАР. Букінгемський палац обговорить з урядом фінансування перебування та безпеки пари за кордоном.

При цьому у палаці хочуть знайти спеціальну роль для принца Гаррі, адже його брат Вільям починає готуватись до королівського престолу. Крім того, від'їзд подружжя позбавить їх від конфліктів в королівській родині: ходять чутки, що у Гаррі і Маркл зіпсувалися відносини з Вільямом і його дружиною Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Варто нагадати, що весь світ у передчутті очікує на появу первістка принца Гаррі і Меган Маркл. У зв'язку з цим, крутиться дуже багато чуток про стать майбутньої дитини. Багато хто навіть подейкуює, що пара чекає на близнюків. Однак болісного очікування вдалося уникнути завдяки спостережливості британських журналістів.

Нагадаємо, принц Гаррі і його дружина, колишня актриса Меган Маркл, трохи розчарували шанувальників. Стало відомо, що їх майбутній первісток, який, за чутками, народиться на початку травня, не отримає королівського титулу.

Як повідомляв "Знай.ua", герцогів Сассекських Меган Маркл і принц Гаррі вважаються однією з найкрасивіших пар у світі. Молоді люди вже майже рік перебувають у шлюбі, очікують появи первістка і щосили насолоджуються одне одним.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон останнім часом кардинально змінила свою поведінку і навіть гардероб. Як стверджує дослідник-історик королівської сім'ї Ребекка Лонг, герцогиня Кембриджська готується стати королевою Великобританії.

Розвернути Україну в бік Росії неможливо - Гладких про вибори і масовий психоз