Зовсім фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів. Про це повідомляє індійський регіональний новинний сайт patrika.com.

Як відомо з місцевого ЗМІ, пояснити, що відбувається, не можуть ні прості жителі міста, ні поліція, ні чиновники. Навіть вчені, які приїхали на місце події знаходяться в повному сум'ятті.

Ситуація в Котвали Тхана Мадхубанпара абсолютно фантастична. Так відомо, що 10-го квітня на цей район почали падати з небес камені.

Дослідження показали, що це не метеорити, тому версію про метеоритний дощ спростували відразу ж. За твердженням фахівців, це просто шматки скелі, що нагадують собою азбест. Місцеві жителі зібрали таких каменів цілу колекцію, хоча їх набагато більше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При попаданні такого каменю у дах він не тільки пробиває покрівлю, але і ламає в приміщенні меблі, б'є товари в крамницях і магазинах.

Іноді камені падають і на людей, проте на щастя нікому ще, перебуваючи на вулиці камінь не потрапляв у голову, тому поки люди відбуваються переляком і сильними забоями, іноді переломами.

На сайті оригіналу викладено відео бесіди людей з поліцією, а сама поліція забита заявами від місцевих жителів. Одні вимагають виплати страховки за лагодження власності, інші хочуть, щоб поліція знайшла зловмисників. Випадки не поодинокі, а масові. В районі панує паніка, оскільки люди бояться вийти навіть на вулицю.

На даний момент встановлено, що камені падають суворо в один і той же час – приблизно з 19.00 до 23.00. Камені так само приблизно одного розміру і вага найбільшого досягає 4,4 фунта.

Крім того, наскільки видно з пошкоджень – камені падають майже вертикально, ніби над районом зависає якийсь об'єкт. Але що це над містечком зависає – ніхто не знає.

Ні про яких жартівників, які обстрілюють район з катапульти мови не йде, оскільки поліція тиждень прочісує район всіма доступними засобами.

Нагадаємо, пророк розповів про майбутнє Землі. Планета очиститься, на зміну людству прийдуть янголи. Все темне на планеті знищить райдужна енергія, Земля перетвориться на рай.

Як повідомляв портал "Знай.uа", названа нова дата Апокаліпсиса. На думку експертів, планету знищать одночасно два Судних дня. Більшість конспірологів впевнені, що Земля все ж зіткнеться зі смертоносною Нібіру.

Також "Знай.uа" писав, в небі над озером з'явилася загадкова аномалія, соцмережі не перестають захоплюватися.