Вибори у Індонезії закінчилися масовими смертями - 54 людини померли через перевтому під час підрахунку голосів.

Вибори у Індонезії

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на дані глави ЦВК країни Аріфа Будимана.

"Під час підрахунку голосів після виборів, які відбулися в Індонезії 17 квітня, через сильну перевтому померли 54 представника виборчкому, ще 32 були госпіталізовані", - йдеться у шокуючій заяві глави ЦВК.

Окрім того він додав, що "у багатьох місцях робочий день почався о 05:00 ранку (голосування стартувало о 07:00) і завершувався лише майже через добу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вибори у Індонезії

Світові ЗМІ раніше повідомляли, що вибори у Індонезії, які відбулися 17 квітня, стали наймасовішими за всю історію країни. Крім президента, громадяни Індонезії обирали депутатів двох палат парламенту, місцевих законодавців. Всього в них брали участь майже 240 тис. кандидатів, які претендували на 20 тис. місць. Явка сягнула майже 80% із 193 млн осіб, що мають право голосу. По всій країні було відкрито понад 813 тис. виборчих дільниць.

Нагадаємо, за Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України найбільше голосів віддали в Луганській області.

Володимир Зеленський

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє Команда Зеленського.

"ЦВК: найвищий відсоток виборців, які проголосували за Володимира Зеленського в Луганській області — 89,44%. Наразі опрацьовано 99,78% протоколів по всіх регіонах. З нетерпінням чекаємо офіційних результатів! GO-GO-GO, ЦВК!"

Як повідомляв раніше Знай.ua, перемога на виборах для Володимира Зеленського була найлегшою частиною, оскільки тепер йому доведеться відразу залагоджувати конфлікт з Росією, повертати полонених моряків, формувати коаліцію в парламенті.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.