Сумні новини спіткали прихильників творчості популярного кінопродюсера. У Лос-Анджелесі на 65 році життя помер Стів Голін. Про це повідомляє видання Політека із посиланням на The Hollywood Reporter.

Як відомо, іменитий кіношник вже тривалий час боровся з онкологічним захворюванням.

Голін отримав два Золотих глобуси в 2016 році за фільм "Той, що вижив" з Леонардо Ді Капріо і серіал Містер Робот. Ще один його фільм "В центрі уваги" виграв Оскар в тому ж році. Він отримав “Золоту пальмову гілку” за фільм “Дикі серцем” Девіда Лінча.

Кадр із фільму "Той, що вижив"

Стів Голін продюсував такі картинм, як “Вічне сяйво чистого розуму”, “Вавилон”, “Сплячі”, “Гра”, “Бути Джоном Малковичем” і інші. Продюсер займався серіалами “Справжній детектив” і “13 причин чому”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стів Голін

Кульмінацією роботи – став у 2016 році – заповітний "Оскар" за актуальну сучасну соціальну драму "У центрі уваги".

Нещодавно повідомлялось, що у Вербну неділю, 21 квітня з життя пішов знаменитий радянський телеведучий і диктор Михайло Олександрович Биков. Смерть прийшла до нього раптово, на 74-му році життя. Про страшну трагедію розповіла донька ведучого.

Биков пропрацював на телебаченні 40 років. Він був ведучим новин, святкових концертів, озвучував кіножурнали. Його візитною карткою стала робота над оголошенням станцій метро в Пітерському метрополітені, якою він займався з кінця 1970-х по 2014 рік.

Після розпаду СРСР Михайло Олександрович працював на П'ятому каналі. Незабаром перейшов на Регіональне телебачення, в штаті якого перебував до 2007 року. З 2010 по 2014 був арт-директором кіностудії "Ленфільм-XXI".

Нагадаємо, несподівано помер Биков: увесь світ у скорботі.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Також портал Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.