Відносини британських престолоспадкоємців, онуків королеви Єлизавети II принців Вільяма та Гаррі стають все більш напруженими. Це яскраво показал їхній спільний похід на богослужіння у великодній ранок.

Про це пишуть західні ЗМІ.

В неділю, 21 квітня, на службі, брати навіть не розмовляли.

Більше того, коли вся королівська родина збиралася перед входом до каплиці, герцоги Кембриджський та Сассекський Вільям та Гаррі стояли на великій відстані один від одного. Їх розділяли родичі - кузина Зара Тінделл та її чоловік.

принц Вільям та принц Гаррі

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За інформацією джерела з оточення королівської сім'ї, брати перебувають на різних життєвих етапах, вони більше не маленькі хлопчики, яких їх усі пам'ятають. У кожного є своя родина та свої клопоти.

принци у дитинстві

Ймовірно на відносини між братами впливають непрості стосунки між їхніми дружинами. Як відомо, Кейт Міддлтон та Меган Маркл недолюблюють одна одну, ходять чутки, що вони серйозно посварились. Ймовірно тут мають місце ревнощі та боротьба за місце в королівській родині.

Варто додати, що католицький Великдень цьогоріч співпав з днем народження Королеви Єлизавети II. Монархиня відзначила 93-річчя. Традиційно глава англіканської церкви разом з родиною вранці відвідала богослужіння. Її привітали рідні. Гучного святкування не було. Традиційно Британія вітатиме королеву з днем народження у червні.

Крім того, королева Єлизавета готується передати свої повноваження монарха синові принцу Чарльзу, який все активніше готується до цієї події. Королева заявила, що передасть трон принцу Чарльзу, як регенту, коли відзначить своє 95-річчя.

Нагадаємо, стало відомо, що принц Гаррі та Меган Маркл після народження їхнього первістка, переїдуть до Африки. Вони там житимуть 2-3 роки, виконуючи різні благодійні справи та "просуваючи" Британію.

Як повідомляв портал Знай.ua, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники Кейт Міддлтон дуже переймаються її здоров'ям. Останнім часом герцогиня Кембриджська надто нездоровий вигляд, вона дуже схудла.