Ні для кого не секрет, що дружина принца Гаррі Меган Маркл відома своїм складним характером. Через це навіть принц Чарльз, якому щиро подобається невістка, придумав їй досить дивне прізвисько.

Так, після низки скандалів з татом і сестрою і чуток про конфлікти з Кейт Міддлтон дружину принца Гаррі стали називати в британських ЗМІ «складна герцогиня» і «ураган Меган». Пізніше в популярному онлайн-словнику англійської сленгу Urban Dictionary з'явилося нове дієслово «меганмарклити» — на честь герцогині Сассекської. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Варто відзначити, що значення цього слова навряд чи б сподобалося Маркл. Вся справа в тому, що автор статті пропонує використовувати його як синонім до слів «забанити», «ігнорувати», «припинити спілкуватися з людиною, якщо ти в ній вже не потребуєш». Примітно, що в словнику навіть наведено приклад: «намеганмаркила» друзів і сестер з Бронкса, коли стала знаменитою.

Раніше ми писали про те, що в подарунок королеви Єлизавета II принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл побачили натяк на стать майбутньої дитини. Королева Великобританії має намір подарувати малюкові принца Гаррі та його коханій дорогу брошку з 11 діамантами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що майбутня мама Меган показала деякі королівські хитрощі. Зокрема, коли перейшла на взуття без підборів. Тепер у колишньої актриси вже добре помітний животик, який вона майже завжди притримує руками.

Як повідомляв портал Знай.uа, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram. Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально в пості не згадали про Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що королівське подружжя може переїхати в Африку. Принц Гаррі і Меган Маркл, за наказом Букінгемського палацу щонайменше два-три роки можуть провести в Африці, де будуть займатися благодійністю і "просувати" Британію.