Незабаром у королівській родині з'явиться новий член – дитина Меган Маркл і принца Гаррі. Герцог і герцогиня Сассекські провели напружений рік, оскільки Меган оголосила про вагітність тільки через п'ять місяців після того, як дізналася про своє положення. Про це пише видання Express.

Варто відзначити, що під час усього періоду вагітності у герцогині не було щонайменших ознак уповільнення її ритму життя. Тільки за останні кілька місяців вона відвідала понад 70 офіційних заходів. Але оскільки Меган вже за 35, медики порекомендували їй почекати, перш ніж завести другу дитину.

За словами професора акушерства в Університеті Халли Джулі Джомін, недавнє дослідження в Канаді радило жінкам старше 35 років робити перерву між пологами як мінімум на один рік.

Вся справа в тому, що у жінок, які зачали дитину через шість місяців після попередніх пологів, спостерігався високий ризик материнської смертності на 1,2% - а це більше, ніж у більш молодих породіль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Проблема, звичайно, в тому, що вікові мами планують народжувати дітей з невеликою перервою, оскільки вони не мають стільки ж часу з точки зору їх фертильності, як жінки, яким ще немає 30", - пояснила експерт.

Також вона додала, що загальний стан здоров'я мами є важливим фактором ризику. У кінцевому рахунку, це повинен бути вибір жінки. Важливо, щоб жінки знали про факти, які пов'язані з інтервалом між пологами, і робили свій вибір, грунтуючись на достовірній інформації, заснованій на фактах.

Нагадаємо, що майбутня мама Меган показала деякі королівські хитрощі. Зокрема, коли перейшла на взуття без підборів. Тепер у колишньої актриси вже добре помітний животик, який вона майже завжди притримує руками.

Як повідомляв портал Знай.uа, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram. Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально в пості не згадали про Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що королівське подружжя може переїхати в Африку. Принц Гаррі і Меган Маркл, за наказом Букінгемського палацу щонайменше два-три роки можуть провести в Африці, де будуть займатися благодійністю і "просувати" Британію.