Мережу нерідко шокують страшні випадки з дітьми, що стають жертвами неблагополучних батьків. На жаль, малюки повністю залежать від дорослих і змушені терпіти знущання з боку своїх рідних, які, навпаки, повинні їх любити і оберігати.

Нещодавно жахливий випадок шокував всіх жителів Омська, де 22-річна дівчина попросила батьків доглянути за її дворічним сином і кудись пішла, пише telegram-канал Life shot. Подружжя випило і сильно посварилося, після чого чоловік вигнав дружину з дому. Після цього у 53-річного дідуся малюка сталася біла гарячка: він побачив в онуку чорта, а потім узяв його за ноги і кинув у палаючу піч. В результаті у дитини страшні опіки більше 50% тіла і на даний час вона знаходиться в реанімації. Винуватець трагедії затриманий правоохоронцями. Його сусідка стверджує, що сім'я неблагополучна і давно перебувала на обліку в органах опіки: "Коли їхні діти навчалися в школі, неодноразово приходили педагоги. Молодша дочка, чий хлопчик постраждав, її мені анітрохи не шкода. Хамка, нахаба, гуляща".

Мати з постраждалою дитиною

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Вінниця вражена випадком зі смертю підлітка, який помер в результаті того, що швидка не приїхала на виклик. Як повідомляється, у 18-річного хлопця раптово захворів живіт, після чого батьки миттєво повезли його до сільського фельдшера. Та надати допомогу не змогла, після чого викликала бригаду швидкої, проте остання до хлопця так і не приїхала.

Швидка допомога

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": у смт Запитів Кам'янка-Бузького району на Львівщині 9-річного хлопчика насмерть збив бензовоз на пішохідному переході. Наїзд на дитину, яка була місцевим жителем, на трасі "Київ-Чоп" скоїла вантажівка "Рено", при цьому неповнолітній від отриманих травм помер на місці аварії. Водія бензовозу - 55-річного жителя Івано-Франківської області, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Також "Знай.uа" писав, що викладачка однієї з американських шкіл у штаті Каліфорнія, 33-річна Джастін Крістін Нельсон зізналася на судновому засіданні, що займалася оральним сексом зі своїм 13-річним учнем прямо в навчальному класі. З міркувань моралі ім'я хлопчика не розголошується. Вчителька, однак, стверджує, що насправді це вона є жертвою, і що хлопчик примушував її до сексу.