У Кремлі підтвердили, що Путін і Кім Чен Ин зустрінуться 25 квітня у Владивостоці.
Про це повідомляють російські ЗМІ, зазначаючи, що дату і місце зустрічі до останнього не називали на прохання Пхеньяна.
Переговори двох найбільших агресорів у світі відбудуться в кампусі Далекосхідного федерального університету на острові Російський.
Як зазначається, Кім Чен Ин прибуде до Владивостока в середу, 23 квітня. Два джерела, пов'язані з підготовкою візиту Кім Чен Ина до Владивостока, підтвердили, що ніч з 23 на 24 квітня Кім Чен Ин проведе в прикордонному північнокорейському місті Раджин, після чого рушить в сторону Росії.

Згідно з повідомленнями російських видань, 25 квітня відбудуться переговори двох презимдентів. Після цього Володимир Путін відбуде до Пекіна, де 25-27 квітня проходитиме Другий форум китайської ініціативи "Пояс і шлях". А Кім Чен Ин залишиться у Владивостоці, де відвідає туристичні пам'ятки та місця, у яких побував його батько Кім Чен Ір під час візиту в 2002 році.
Варто зазначити, що Кім Чен Ин відвідає Росію вперше з моменту вступу на свою посаду в кінці 2011 року.
Раніше повідомлялося, що Кім Чен Ин планує їхати в Росію поїздом через Китай, проїхавши 684 км.
В ході підготовки до візиту лідера КНДР довелося на 20 см поглибити в'їзд в ворота вокзалу Владивостока, щоб звідти виїхав лімузин глави Північної Кореї, висаджений на його бронепоїзд. Подорожувати по Владивостоку лідер КНДР згоден лише на ньому, повідомляють ЗМІ.

Жити Кім Чен Ин також буде в кампусі ДВФУ. Оскільки комплекс спочатку будувався з розрахунком на проведення самітів, на його території є кілька готельних корпусів люксового рівня.
Разом з північнокорейським вождем до Росії прибуде делегація з 230 осіб.
Порядок саміту, як заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, буде в основному зачіпати "розвиток двосторонніх відносин" і "обговорення проблеми денуклеаризації".
Нагадаємо, Кім Чен Ин епічно зганьбився у Ханої, куди прибув на зустріч з Трампом. У мережі показали відео, на якому охоронці Кім Чен Ина біжать біля його автомобіля.