Буквально нещодавно з'явилися чутки про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл всерйоз задумалася про можливу заявку на пост президента Сполучених Штатів Америки. Офіційний представник королівської сім'ї прокоментував такий несподіваний сценарій, передає видання Express.

Як відомо, вже скоро Меган народить свого первістка. З цього приводу у Великобританії приїхала її мати, Дорія Рагланд.

Варто зазначити, що перш ніж вийти заміж за принца Гаррі Маркл досить часто робила заяви по ряду соціальних питань, включаючи права жінок та їх психічне здоров'я. До того, як вийти заміж Меган навіть одного разу запропонувала подрузі, щоб вона балотувалася в президенти.

Джерело повідомило виданню The Mirror, що інтелігентка Меган, великий оратор, знає, куди вона йде, і нею захоплюються у всьому світі за її позицію щодо політичних і культурних питань.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Це може здатися дивним, але, можливо, вона саме та людина, яка потрібна Америці зараз", - упевнений інсайдер.

У той же час представник королівської сім'ї категорично відхилив припущення того, що у Меган Маркл є такий план.

Раніше ми писали про те, що в подарунку королеви Єлизавети II принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл побачили натяк на стать майбутньої дитини.

Нагадаємо, що майбутня мама Меган показала деякі королівські хитрощі. Зокрема, коли перейшла на взуття без підборів. Тепер у колишньої актриси вже добре помітний животик, який вона майже завжди притримує руками.

Як повідомляв портал Знай.uа, проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram. Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально в пості не згадали про Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що королівське подружжя може переїхати в Африку. Принц Гаррі і Меган Маркл, за наказом Букінгемського палацу щонайменше два-три роки можуть провести в Африці, де будуть займатися благодійністю і "просувати" Британію.