У британській королівській родині любов до фотографії відчуває не тільки герцогиня Кембриджська, але і герцог Сассекский.

Фотографічний талант Кейт Міддлтон був ще в 2017-му високо оцінений професіоналами - Королівське фотографічне товариство Великобританії, в яке входять Енні Лейбовіц, Девід Бейлі і Дон МакКалин, включило її в свої ряди. Шанувальники також не раз могли оцінити її роботи: всі офіційні портрети дітей - принців Джорджа, Луї і принцеси Шарлотти - вона робила сама.

Виявляється, її захоплення розділяє і принц Гаррі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вчора ввечері на честь Дня Землі на офіційній Instagram-сторінці герцогів Сассекских з'явилася добірка фотографій дикої природи, автором яких виступив сам Гаррі.

Варто зазначити, нещодавно Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально у дописі не згадали про Меган Маркл з нагоди дня народження королеви Єлизавети II, яка відзначила ще одну свою весну в неділю, 21 квітня.

Примітно, до свого посту Кейт і Вільям прикріпили фотографію, зроблену ще в 2016 році до того, як герцогиня Сассекская приєдналася до королівської сім'ї.

На цьому знімку зображена королева у яскравому зеленому вбранні, яка стоїть біля свого чоловіка принца Філіпа і махає рукою. На фото також присутні принци Вільям і Гаррі, а також Кейт, принц Джордж і принцеса Шарлотта. На оригінальній фотографії є також принц Чарльз, що стоїть поруч з Кейт, але він був обрізаний.

Нагадаємо, Меган Маркл з принцем Гаррі після народження первістка відправлять до Африки: що сталося.