З першого дня, як Меган Маркл стала законною дружиною принца Гаррі, піддані королівської родини уважно стежать за кожним її кроком. А скоро герцогиня народить принцу первістка і ця подія ще більше привертає увагу громадськості. Шанувальники припускають, що поява малюка може зблизити Меган з дружиною принца Вільяма Кейт Міддлтон, які останнім часом не дуже ладять. Однак особистий астролог принцеси Діани поспішає спростувати це припущення.

Деббі Френк — особистий астролог Діани Спенсер розповіла, якими будуть подальші стосунки Кейт та Меган, - пише Elle.

Королівські особи

"КЕЙТ ПОРА РОЗСЛАБИТИСЯ"

Деббі Френк познайомилася з принцесою Діаною в кінці 80-х, коли леді переживала першу хвилю найсильнішого кризи у відносинах. За словами астролога, якби графиня Спенсер була жива, вона б точно здружилася з Кейт і Меган. Що стосується герцогині Кембриджської, то Деббі впевнена, що леді Ді порадила б їй розслабитися і менше напружувати Вільяма, так і саму себе.

Як зазначила астролог, Кейт за щнаком Зодіака Козеріг. Вона дуже дисциплінована, однак не має тієї легкості, яка тримає стосунки між подружжям, і це може негативно відбитися на відносинаї її з чоловіком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Принцеса Діана та Кейт Міддлтон

"МЕГАН МАРКЛ — ЦЕ ФЕЄРВЕРК НА ЧЕСТЬ САМОЇ СЕБЕ"

Що стосується герцогині Сассекской, то вона, незважаючи на любов бути в центрі уваги, американські замашки і каліфорнійську простоту, здатна дійсно зробити Гаррі щасливим.

Астролог підкреслила, що за темпераментом у Меган Маркл та принцеси Діани багато спільного і вони б, скоріш за все, у житті чудово поладили.

Діана Спенсер

Так, зараз дружина принца Гаррі, молодшого сина принцеси Діани, з головою поринула у сімейні справи, але в цілому вона зайнята побудовою власного бренду.

Як додає деббі, принцу Гаррі подобається захоплення дружини, він підтримує її в соціальній діяльністі. Такою ж була його мати, і він зробить все, щоб Меган була щаслива.

Принцеса Діана та Меган Маркл

ЧИ МОЖЛИВА ДРУЖБА МІД КЕЙТ ТА МЕГАН?

Френк розклала зоряні карти обох герцогинь, і вони показують абсолютні протилежності. Це й не дивно, адже герцогині дуже різні. Холодна і відсторонена Міддлтон ніколи не зможе прийняти відкритість та відвертість герцогині Сассекської. У свою чергу, дружина принца Гаррі не готова жити за правилами "нудної" Кейт, адже її лідерська натура вимагає самореалізації і не потерпить косого погляду зі сторони майбутньої королеви Великобританії.

Деббі стверджує, що дружба між двома коронованими особами неможлива. І як рузультат, конфлікти між жінками можеть відбитися і на стосунках між братами-принцами, це може віддалити Вільяма та Гаріі одне від одного.

Нагадаємо, після народження первістка, герцоги Сассекські відправляться жити до Африки.