61-річний Метью Лінсі з Лондона дивом вижив під час теракту на Шрі-Ланці. Він розповів, як намагався врятувати у страшній трагедії своїх дітей, але безуспішно.
Як відомо, у ніч на 21 квітня сталася серія вибухів у церквах і готелях Шрі-Ланки. Терористи продовжили масові вбивства вранці: на католицький Великдень острів пережила ще вісім вибухів, і ще один у понеділок, 22 квітня. На даний момент кількість жертв страшної трагедії досягла 359 чоловік, ще 520 отримали поранення.

У великодню неділю Метью разом з 15-річною донькою та 19-річним сином Деніелом перебував у готелі Shangri-La в Коломбо. Сім'я спокійно снідала у ресторані готелю, коли смертники вирішили втілити у життя свій кривавий план. Стався вибух, і уламками зачепило сина і доньку Лінсі. Тоді шокированному батькові довелося встати перед вибором того, кого ж з дітей йому доведеться врятувати.

Метью розповів, що у першу чергу вирішив оцінити стан кожної дитини. Він підбіг до сина, який виглядав гірше, і спробував привести його до тями, але безрезультатно. Вбитому горем батьку довелося зробити найважчий вибір у його житті: залишити помираючу доньку, щоб відвезти сина у лікарню. Жінка, яка знаходилася поруч, пообіцяла подбати про дівчинку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мій син виглядав гірше, ніж донька. Я намагався привести його до тями <...> Одна з жінок сказала, що пригляне за моєю донькою. Я виніс сина на руках, і його на швидкій відвезли у лікарню. Я кричав: "будь ласка, допоможіть моєму сину...", - розповів Лінсі.

Коли батько повернувся, йому сказали, що донька померла. Трохи пізніше, у лікарні, помер і син британця.

Нагадаємо, Ейфелева вежа занурилася у пітьму в пам'ять жертв теракту на Шрі-Ланці.

Раніше Знай.uа повідомляв, українці вшанували пам'ять жертв теракту на Шрі-Ланці.

Також Знай.uа писав, у мережі показали фото ймовірного терориста-смертника, який був винуватцем теракту на Шрі-Ланці.