Цей малюк не буде схожий на жодного іншого з королівської сім'ї, він матиме більше привілеїв та точно увійде в історію Британії. Мова йде про спадкоємця королівської пари принца Гаррі та Меган Маркл.

Після весілля принца Гаррі з колишньою американською акторкою Меган Маркл їхнє життя тепер, як на долоні. Піддані та все королівство обговорює буквально кожен їх крок та подих. Але одна подія взагалі не дає спокою британцям. Вони з дня на день очікують появи ще одного престолоспадкоємця. В найближчі тижні Меган Маркл народить первістка. Цей малюк буде незвичайним, і ось чому.


Дві раси

Меган Маркл народилася у сім'ї в рызнорасових батьків: її мати Доріа Редлан афро-американка, а батько Томас Маркл – американець. Так само і дитина герцогині стане першим дворасовим в монаршій родині.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Американське громадянство

Після весілля палац оголосив, що в найближчому майбутньому Меган стане британською громадянкою. А ось чи відмовиться вона від американського громадянства, поки що ніхто не коментує. Однак, цілком ймовірно, що ї дитина зможе в майбутньому отримати американське громадянство. Таке у королівській родині вперше, але цілком законно.

Позбавлять королівського титулу

Дитина буде сьомою за рахунком у черзі на успадкування британського престолу. Однак це означає, що діти Меган Маркл та принца Гаррі носитимуть титули принців чи принцес.

Малюк може претендувати на інші титули. Якщо на світ з'явиться хлопчик, то він буде графом Дамбартоном, якщо дівчинка – Леді Маунтбеттен-Віндзор. Герцогство може бути успадковано тільки спадкоємцем чоловічої статі, так що у разі народження спадкоємиці титул зникне.

Право дати дитині королівський титул залишає за собою монарх.

Життя поза палацом

Ще в листопаді принц Гаррі і Меган Маркл оголосили, що планують переїзд з Кенсінгтонського палацу до Фрогмор-хаус. На початку квітня королівська пара вже овоїлась у новому помешканні, яке ретельно готували до переїзду. Дизайнери продумували кожну деталь інтер'єру, а грошей на це пара виділила чимало.

Так і дитина принца Гаррі ростиме поза Букінгемським палацом.

Порушення королівських традицій

На честь народження малюка друзі Меган Маркл влаштували свято в американському стилі – бебі-шауер. Традиції вітати новонародженого таким чином в Англії немає, тому Меган відправилась святкувати до Нью-Йорку. Але її із задоволенням підтримали і на батьківщині принца Гаррі. Пара вже отримала купу подарунків від підданих, за що подякували усім у соцмережі.

Нагадаємо, стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл після народження їх первістка, переїдуть в Африку.

Як повідомляв портал Знай.uа герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram. Однак скандалу уникнути не вдалося.

Знай.іа писав про те, що останнім часом герцогиня Кембриджська має дуже нездоровий вигляд, усі переймаються.