Перша леді США Меланія Трамп вразила світ своїм стильним виходом в елегантній сукні.

Журналісти змогли сфотографувати Трампів під час прогулянки по галявині біля Білого дому. Дональд був одягнений у звичний для нього чорний костюм з червоною краваткою, а Меланія - у витончену сукню в горохи молочного відтінку від Alessandra Rich.

Меланія Трамп

Для прогулянки перша леді вибрала сукню нижче коліна, підкресливши осину талію чорним ремінцем з масивною пряжкою. Образ Меланія доповнила пальто в тон і класичними човниками.

Як зазначили модні експерти, лук Трамп як ніколи актуальний, адже горошок - головний тренд весни 2019.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Меланія Трамп

Раніше повідомлялося, що улюблена дочка президента США Дональда Трампа Іванка змінила діловий костюм на скромну сукню заради жителів Африки.

У неділю, 14 квітня, Іванка Трамп з'явилася в аеропорту Вашингтона у жіночому образі, який чимось нагадує стиль представниць британської королівської сім'ї. У такому милому вбранні вона вирушила у робочу поїздку у столицю Ефіопії.

Іванка Трамп

Для зустрічі в Аддіс-Абеба Іванка вибрала просту блакитну сукню від бренду J. Crew, який любить Меган Маркл. В цілому модні критики відзначили, що такий образ цілком могла б надіти і сама герцогиня: скромне блакитне плаття з поясом, повязаним на талії. До сукні донька президента США вирішила додати не звичні туфлі, а зручні чорні балетки.

Іванка Трамп

Нагадаємо, доньку президента США Дональда Трампа Іванка Трамп порівняли з найкрасивішою княгинею світу, Грейс Келлі.

Раніше Знай.uа повідомляв, перша леді США Меланія Трамп повернулася з сім'єю з відпустки, яку вони провели у Флориді. Меланія вразила стильним і елегантним образом.

Також Знай.uа писав, перша леді США Мелані Трамп відвідала місто Талса напередодні 4 березня з офіційним візитом. Її прихильники були в захваті від нового образу і вдалого поєднання кольорів у ньому.