У Москві на станції метро "Нові Черемушки" сталася стрілянина. В результаті щонайменше дві людини загинули.

Як повідомляє інформаційне агентство ТАСС з посиланням на джерела в правоохоронних органах, інцидент стався ввечері 25 квітня.

За словами співрозмовника ресурсу, попередньо, чоловік відкрив вогонь і застрелив іншого. Після цього він покінчив з собою. В результаті біля входу на станцію були виявлені два тіла з вогнепальними пораненнями.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі причини події.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією Telegram-каналу 112, стрілянину влаштували приїжджі з Баку (Азербайджан) – "щось не поділили між собою, а коли один з них впав мертвим його опонент застрелився". Це не була дуель.

У Слідчому комітеті РФ підтвердили факт інциденту. За їх версією, стрілянина сталася в результаті конфлікту двох осіб, передає "РИА Новости".

Також є інформація, що в одного із загиблих у результаті стрілянини знайдено в кишені посвідчення журналіста на ім'я Вагіфа Гумбатова, видання The Moscow Times. Цілком ймовірно, що документ є підробленим.

У той же час відомо, що вбивця був озброєний наганом. Він вистрілив своїй жертві в область попереку.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса, біля села Дачне сталася стрельба. Інцидент стався прямо поруч з постом поліції. Попередньо, обидві сторони конфлікту застосовували травматичну зброю і в його результаті постраждали люди. Про це в середу, 17 квітня на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив прес-секретар поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Знай.ua писав, що після кривавої стрілянини на ярмарку в Страсбурзі влада країни вирішили запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін