Меган Маркл і принц Гаррі з дня на день стануть батьками і воліють приховувати стать майбутнього малюка до самого народження. Однак у Букінгемському палаці випадково видали головну таємницю.

Маленька помилка англійцям допомогла дізнатися, хто народитися у герцогів і навіть як планують назвати дитину. Так, в той час, поки близько Фрогмор-хауса чергує бригада медиків, допитливі фанати розкрили головний секрет.

На сайті королівської сім'ї зарезервована веб-сторінка для "принца Артура", "принца Джеймса" і "принца Олександра".

Так, при спробі доступу до сторінок

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
  • www.royal.uk/prince-arthur;
  • www.royal.uk/prince-james;
  • www.royal.uk/prince-alexander сайт повертається на головну сторінку.

Проте коли відвідувачі сайту намагаються отримати доступ до сторінок з іншими іменами для нового принца або принцеси, то з'являється повідомлення "Сторінка не знайдена".

Завдяки маленькому нюансу британці прийшли до висновку, що королівська сім'я чекає появи хлопчика. Причому його назвуть одним із запропонованих імен.

Раніше повідомлялося, що вже зовсім скоро Меган Маркл народить дівчинку, яку назвуть Діаною. Поповнення в родині герцогів Сасекских весь світ чекає початку травня. Такі ставки на стать, зовнішність та ім'я дитини зробили британці в букмекерських конторах, повідомляє Straits Times

Азартні британці впевнені, що волосся у малюка буде руде, як і в батька - принца Гаррі. На це ставлять 4 британця з 5.

Нагадаємо, Меган Маркл народить дівчинку Діану.

Як повідомляв Знай. ua, хто став улюбленим сином Єлизавети II.

Знай. ua писав, що на честь первістка принца Гаррі і Меган Маркл випустили колекційну іграшку.