Зовсім недавно герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Гаррі змогли відсвяткувати свою восьму річницю шлюбу. Однак, навіть після народження трьох дітей і подолання безлічі перешкод, вони змогли зберегти ніжні стосунки один до одним.

29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві прогриміло "весілля століття". З тих пір Вільям і Кейт служать прикладом ідеальної сім'ї для всього світу.

Стосунки герцога і герцогині тривають вже 15 років. Їх шлях як пари почався ще під час навчання в університеті Сент-Ендрюс у 2004 році. Хоча в житті закоханих були і сварки, і розставання, вони змогли стати одне для одного не тільки партнерами, але й найкращими друзями.
На весіллі Вільяма його молодший брат, Гаррі, сказав зворушливі слова, які багатьом запали у душу.

"У Вільяма не було жодної романтичної кістки в тілі, поки він не зустрів Кейт. Так що я зрозумів, що це серйозно, коли він почав воркувати з нею по телефону", - заявив Гаррі.

Кейт перетворила гульвісу Вільяма, який любив алкоголь і випадкові зв'язки, на майбутнього короля.

Вільям довгий час не робив пропозицію Кейт. Свою поведінку він пояснив тим, що не хотів для коханої повторення долі його мами принцеси Діани, яка дуже рано вийшла заміж за принца.

За весіллям Вільяма і Кейт в прямому ефірі стежили понад 2 мільярдів людей по всьому світу. Багато хто відзначив, що молодята виглядали дуже зворушливо.

У сімейному житті герцоги Кембріджскі також демонструють вірність традиціям, любов і відданість. Вони стильно одягаються і піклуються про дітей. У них насичене, яскраве життя, за яким так люблять спостерігати по всьому світу.

Нагадаємо, Кім Чен Ин вперше показав дружину, ніхто не може повірити у побачене.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кейт Міддлтон змусила Вільяма і Гаррі заговорити відкрито.

Також Знай.uа писав, астролог принцеси Діани розкрила правду про стосунки Маркл і Міддлтон.