Світ не перестають шокувати авіакатастрофи, остання з яких сталася в неділю, 5 травня. Як стало відомо, у Мексиці розбився літак, на борту якого перебували вболівальники Сауля Альвареса.

На місцевому порталі Milenio повідомляється, що зазнав аварії приватний літак Bombardier Challenger 601. На борту повітряного судна знаходилися 18 пасажирів і три члени екіпажу. У правоохоронних органах розповіли, що центр управління втратив зв'язок з приватним літаком ще вдень 5 травня, а сама авіакатастрофа сталася в горах на території муніципалітету Монклова.

Bombardier Challenger 601

Повітряне судно виконувало політ у Монтеррей і вилетіло з Лас-Вегаса. Пасажири літака поверталися з боксерського поєдинку, в якому брав участь мексиканець Сауль Альварес. Бій проходив у ніч на 5 травня в Лас-Вегасі.

Раніше ми вже писали, що в Росії сталася нова пригода - літак Boeing-737 під бортовим номером 217 невдало приземлився і викотився за межі злітно-посадкової смуги. Повітряне судно прилетіло в Норильськ з Красноярська. Повідомляється, що екіпаж не зміг утримати лайнер в межах смуги, і він викотився на грунт, при цьому на борту в цей момент знаходилося більше 100 осіб. Повідомляється, що в результаті події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Місце події

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що офіційний представник слідчо-кримінальної групи Світлана Петренко повідомила, що вони розглядають кілька версій події в аеропорту Шереметьєво. Серед них називають несправність літака, недостатню кваліфікацію пілота, диспетчера і осіб, що проводили технічний огляд, а також несприятливі метеоумови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа шокована цинічним відеороликом, на якому працівники аеропорту "Шереметьєво" відреагували на палаючий літак "Superjet-100". На відео видно, що люди фотографують екран, на якому зафіксовано момент приземлення лайнера і сміються.

Також "Знай.uа" писав, що основною причиною загибелі людей у хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі. Вони, незважаючи на інструкцію рятувальників та екіпажу, намагалися винести з палаючого літака власні речі. Це перешкоджало евакуації пасажирів.