Принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Міддлтон публічно прокоментував народження племінника.

Кейт Міддлтон і принц Вільям вийшли до преси, щоб прокоментувати подію номер один у королівстві - народження сина Меган Маркл і принца Гаррі.

У вівтрок, 7 травня, герцог і герцогиня Кембриджські порадували британських підданих черговим парним виходом - та не простим, а з особливої ​​нагоди. Вільям і Кейт вийшли до преси, щоб прокоментувати появу на світ їхнього племінника та відповісти на питання, які цікавлять громадськість.

Принц Вільям, виголошуючи вітання брату, не оминув можливості пожартувати над ним і по-доброму позловтішатись.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В офіційному акаунті Кенсингтонського палацу в Instagram опублікували відео, на якому королівська пара вітає родичів і жартує стосовно їхнього найближчого майбутнього.

Уіяльм і Кейт зізналися, що ще не бачили малюка, але з хвилюванням сподіваються, що вже скоро його побачать.

Принц Вільям нагадав Меган і Гаррі, що тепер на них тепер чекають безсонні ночі і жартома запросив їх в " товариство несплячих батьків".

"Ми абсолютно щасливі і сподіваємося найближчим часом побачити малюка ... Я радий вітати свого брата в товаристві несплячих батьків", - сказав Вільям, поруч з яким посміхалася його дружина Кейт.

Нагадаємо, син Меган і Гаррі народився зранку 6 травня. Його вага при народженні склав 3260 гр. Гаррі був присутній на пологах. Малюк здоровий, почувається добре і в найближчий час "планує" з'явитися у своєї мами на руках перед британським народом.

Щасливий принц Гаррі прокоментував народження первістка.

Нагадаємо, малюка принца Гаррі та Меган Маркл порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Експерт з історії монаршої сім'ї доктор Джонатан Спенглер (Jonathan Spangler) зазначив, що нинішня королева так само, як і син принца Гаррі, з'явилася на світ сім'ї другого за старшинством сина, тому ніхто не думав, що вона коли-небудь займе трон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл під час своєї вагітності перебувала під посиленою озброєною охороною.

Також Знай.ua писав, герцог і герцогиня Сассекскі після народження свого первістка можуть переїхати до Лос-Анджелесу, штат Каліфорнія.