Під час виступу президента Філіппін Родріго Дутерте стався неймовірний випадок. По ньому почав повзати величезний тарган. Однак це помітили не відразу, передає Politeka.

Інцидент трапився під час передвиборного виступу Дутерте. Десятисантиметровое комаха почав повзати по футболці політика. Він сам був так захоплений промовою, що спочатку не помітив монстра.

Таргана спробувала скинути вусатого з президента його помічниця. Для цього вона взяла папери, але комаха міцно трималася за свою "жертву".

У підсумку сам президент струсив комаха і при цьому ще відпустив залу жарт, що, мовляв, таргана підіслали опозиціонери.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це ліберал! Це точно!", — сказав Дутерте.

Після того, як його струсили, президент як ні в чому не бувало продовжив свою передвиборну промову. Про подальшу долю таргана нічого не відомо.

Раніше повідомлялося, що в Тернополі у ресторані "Маяк", відвідувачці принесли японські суші з українським тарганом. Дівчина поділилася відеозаписом неприємного інциденту.

Варто відзначити, що офіціант, до якого звернулася дівчина, забрав комаха серветкою і просто подякував. Відеозапис з'явився у YouTube. Чудово, чи не так?

Нагадаємо, українці вперше можуть потрапити в Європарламент.

Як повідомляв Знай. ua, Туск розкрив майбутні кроки Зеленського, Євросоюз завмер в очікуванні.

Знай. ua писав, що чому посла США "пішли" у відставку.