Нещодавно Великобританію сколихнув грандіозний скандал через сина Меган Маркл та принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівлий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скарду через це.

Тепер справу буде розслідувати британська поліція, пише видання The Sun.

Поліція Великобританії почала розслідування у зв'язку зі скаргою журналіста Денні Бейкера, якого звільнила компанія BBC. Зокрема, у соціальній мережі Twitter він опублікував фото, де подружжя тримає за руку мавпу і підписав його "королівська дитина залишає госпіталь".

У свою чергу керівництво телеканалу негайно відреагувало на пост співробітника і змусило його видалити скандальний допис. Журналіста також звільнили. Цю інформацію підтвердили офіційні працівники компанії та заявили, що такі жарти не збігаються з політикою BBC.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Дізнавшись про звільнення, Бейкер написав у Twitter, що корпорація замість того, щоб підтримати, "відвернулася від нього і кинула під танк". Тепер колишнього ведучого осаджують його колишні колеги - біля дверей будинку Бейкера товпляться журналісти, намагаючись поставити питання: "Чи правда ведучий BBC вважає, що представники чорношкірої раси схожі на мавп?"

Зазначимо, що новонародженого хлопчика назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор. Малюк міг отримати лише титул свого батька графа Дамбартонского, однак батьки новонародженого хлопчика вирішили, що він не матиме жодного титулу. Спадкоємець принца Гаррі, що з'явився на світ на цьому тижні, буде називатися "Майстер Арчі Харрісон Маунтбаттен-Відзор".

Нагадаємо, малюка принца Гаррі та Меган Маркл порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом у люди після пологів.

Також Знай.ua писав принц Вільям позловтішатися над братом Гаррі з приводу народження сина.