Екс-чоловік Меган Маркл, голлівудський продюсер Тревор Енгельсон, одружився на Трейсі Курланд.

Відзначається, що вони зустрічалися вже довгий час.

Весілля пройшло в суботу, 11 травня.

Повідомляє Daily Mail.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В соціальних мережах вже спливли знімки з репетиції одруження парочки, яка пройшла 10 травня в готелі на узбережжі.

42-річний Тревор мав дивовижний образ: на ньому був рожевий костюм, а під ним – футболка. Його обраниця з'явилася в білій мереживній костюм: спідниця-русалочка і короткий топ.

Варто нагадати, що Нещодавно Великобританію вразив грандіозний скандал через сина Меган Маркл і принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівлий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скарду через це.

Тепер справу буде розслідувати британська поліція, пише видання The Sun

Поліція Великобританії почала розслідування у зв'язку з скаргою журналіста Денні Бейкера, якого звільнила компанію BBC. Зокрема, у соціальній мережі Twitter він опублікував фото, де подружжя тримає за руку мавпу і підписав його "королівська дитина покидає госпіталь".

Ще ми писали, що 30-річна принцеса Беатріс з'явилася на банкеті на честь 200-річчя торгового центру Burlington Arcade в Лондоні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що онука королеви Великобританії Єлизавети II вибрала дуже ефектний образ для появи на світському заході. Вони вибрала чорне міні-сукні, яка доповнила кораловим шовковим плащем.

Нагадаємо, Принц Гаррі наочно показав, що він найкращий тато

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Сім'я Меган Маркл опинилася в епіцентрі грандіозного скандалу

Також "Знай.ua" писав про те, що Стало відомо, чому Меган і Гаррі назвали сина Арчі