Герцоги і герцогині Сассекские (британський принц Гаррі з Меган Маркл) і Кембриджські (принц Вільям з Кейт Міддлтон) запустили гарячу лінію психологічної допомоги Shout.

Передає Reuters.

Завдяки новому сервісу, всі ті, хто перебувають у важкій ситуації (думки про самогубство, жорстоке поводження тощо) зможуть отримати цілодобову оперативну допомогу.

Всі заявки будуть оброблені волонтерами в режимі онлайн. Передбачається, що подібний формат буде зручним для молодих людей, які звикли спілкуватися у соцмережах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Офіційно сервіс був представлений в п'ятницю, 10 травня. До цього допомога працювала в режимі тесту. Королівська сім'я ще в листопаді розповіла про те, що із себе представляє даний проект.

Принц Вільям також опублікував відео і закликав усіх охочих приєднатися до ініціативи.

Планується задіяти додатково 3000 волонтерів, збільшивши штат до 4 тисяч чоловік.

"Гаряча лінія працює 24/7 і поєднує людей з навченими волонтерами, які допоможуть їм вийти зі стану кризи, щоб потім надати довгострокову допомогу у вирішенні проблеми", - говорить принц Вільям.

Також він розповів, що волонтером Shout може стати кожним.

Варто нагадати, що Принц Гаррі і Меган Маркл 6 травня вперше стали батьками: у пари народився син. Перший вихід з немовлям герцоги Сассекские вчинили через два дні після його появи на світ.

Тоді ж подружжя оголосили ім'я малюка — королівська пара назвала дитину Арчі. А вже вчора новоспечений батько вирушив з офіційним візитом до Нідерландів, який він трохи переніс у зв'язку з пологами дружини. Принц Гаррі прибув до Гааги на заходи, приурочені до старту майбутніх спортивних змагань "Ігор непереможених".

Нагадаємо, Стало відомо, чому Меган і Гаррі назвали сина Арчі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Племінник Меган Маркл влаштував масову бійку

Також "Знай.ua" писав про те, що Син Маркл залишиться без найголовнішого