Герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином на сторінці Sussexroyal в Instagram. В коментарі до посту вона написала: "Віддаючи данину поваги всім матерям сьогодні - минулим, сьогоденним, майбутнім матерям і тим, хто нас покинув, але запам'ятався назавжди".

Крім того, вона зазначила, що вони з чоловіком шанують і вітають матерів по всьому світу: "Сьогодні День матері в Сполучених Штатах, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Південній Африці, Кенії, Японії і деяких країнах Європи". Герцогиня Сассекська підкреслила, що для неї це перший День матері.

У коментарях до знімка підписчики Меган Маркл і принца Гаррі подякували їм за публікацію і привітали молоду маму зі святом.

Меган Маркл з чоловіком та сином

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Незважаючи на те, що новонародженому синові Меган Маркл і принца Гаррі Арчі Харрісону всього лише кілька днів від народження, у нього вже є своя власна сторінка на сайті королівської сім'ї. В найпершому повідомленні написано: "Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор народився о 05.26 у понеділок, 6 травня. Він – перша дитина герцога і герцогині Сассекських і сьомий у черзі на трон". Також на сторінці малюка опублікували інформацію про його вагу, а також перші знімки з членами королівської сім'ї.

Меган Маркл з чоловіком та сином

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що молода мама Меган Маркл через всього лише чотири дні після пологів відвідала захід, який пов'язаний з її благодійною діяльністю. Це була зустріч, присвячена початку роботи організації. Відбувся прийом прямо в Кенсингтонському дворі. При цьому над проектом також працювали принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал "Знай.uа": журналістам вдалося дізнатися подробиці пологів Меган Маркл. Як виявилося, первісток герцогині з'явився на світ із затримкою на цілий тиждень, тому у герцогині Сассекської довелося викликати штучні пологи в лікарні Потрленд.

Також "Знай.uа" писав, що екс-чоловік Меган Маркл – 42-річний голлівудський продюсер Тревор Енгельсон – вдруге одружився. Його обраниця - донька американського мультимільйонера Трейсі Курланд. Перш ніж одружитися, пара плекала відносини довгий період часу.