Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій вже давно приписують любовний зв'язок з президентом РФ Володимиром Путіним, народила двійню.

36-річна спортсменка нібито народжувала в центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві. Джерело уточнює, що немовлята з'явились на світ, 7 травня.

Джерело повідомило також, що палата породіллі знаходиться на четвертому поверсі. З мтеою забезпечити кращу охорону молодої матусі, інших жінок нібито відселили з відділення. При цьому одна з помічниць Кабаєвої відповіла, що не буде коментувати чутки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що про те, що Кабаєва народжувала, повідомляється не вперше. Ще сім років тому у 2013 ЗМІ також писали, що нібито колишня спортсменка народила доньку і також від Путіна.

У 2009 році повідомляли, що коханка Путіна народила ще й сина.

Раніше Аліна Кабаєва дала відверте інтерв'ю про свою сім'ю. Як зазначила російська спортсменка, дитинство у неї було безтурботним та щасливим.

Також самого Путіна не раз запитували про одруження. До того ж на одній з прес-конференцій про це запитав чоловік з оточення Кабаєвої.

Нагадаємо, писав про те, що відверті знімки коханки Путіна просочились в мережу. Показали більше, ніж потрібно. На них Кабаєва позує у пікантних позах.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 травня у британській королівській родині з'явився сьомий спадкоємець на престол. Принц Гаррі та Меган Маркл вперше стали батьками. Сина назвали Арчі.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, що Путін готує масштану війну. Військове керівництво Росії прийняло рішення про обов'язкову паспортизацію окупаційно-терористичних бандформувань.