Протягом останніх кількох днів у ЗМІ та мережі не вщухають розмови про Мегана Маркл і принца Гаррі. Мова крутися навколо їхнього сина Арчі – королівське дитя народилося 6 травня 2019 року і захопило серця своєї родини і нації.

Однак, в той час, як світ захоплюється маленьким хлопчиком, за лаштунками королівства відбувається багато чого такого, що може легко стерти усмішки з обличчя нових батьків. Про це пише видання Мirror.

Зазначається, що співробітники королеви в даний час пильно стежать за герцогом та герцогинею Сассекськими, щоб переконатися, що вони "поважають командний ланцюжок".

Королівський біограф Ангела Левін розповіла в інтерв'ю, як Букінгемський палац "тупнув ногою" через те, що Меган та принц Гаррі "зіткнулися зі старшими королівськими особами".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Інші члени королівської сім'ї були стурбовані тим, що кілька разів публічні виступи Мегана і Гаррі стикалися з запланованими зобов'язаннями більш старших членів королівської сім'ї, включаючи принца Чарльза", - розповіла королівський біограф.

"Я можу сказати, що Букінгемський палац прийшов до висновку, що це не може продовжуватися і вже тупнув ногою", - сказала вона.

Левін сказала, що нещодавній переїзд герцогів Сассекських з Кенсінгтонського палацу до Букінгемського трактувався як "знак того, що Гаррі і Меган хотіли відділитися від Вільяма і Кейт".

Однак, королівський біограф стверджує, що в цьому є дещо більше.

"Високопоставлене джерело сказало мені, що цей крок передбачав тактичний, але твердий спосіб Букінгемського палацу більш тісно співпрацювати з герцогинею і її чоловіком", пояснила вона. "Рішення було прийнято до весілля, коли Кенсінгтонський палац почав видавати щоденні заяви про батька Мегана Маркла".

В результаті, стверджує джерело, персонал Палацу тепер буде пильно стежити за щоденним розпорядком пари, та координувати його з іншими членами сім'ї.

"Королівська сім'я є дуже ієрархічною організацією. Це королева, принц Чарльз, Кембридж, Сассекс - в такому порядку. Як четверта сім'я, ви повинні поважати цей ланцюжок командування", - зазначила королівський біограф.

Нагадаємо, через чотири дні після пологів герцогиня Сасекська Меган Маркл стала гостею благодійного заходу.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином.

Також Знай.ua писав, нещодавно Великобританію вразив грандіозний скандал через сина Меган Маркл і принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівливий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скаргу через це.