Несподівана смерть популярного блогера потрясла фанів тревел-блогера Рейчел Джонс. Вона померла у віці 29 років. Через місяць їй би виповнилося 30 років, пише Політека. Про несподіваної смерті жінки повідомили близькі на сторінці її блогу Hippie in Heels в Facebook.

"З великим смутком ми змушені написати, що Рейчел померла. Це стало величезним шоком для всіх нас", - сказано в тексті.

Про причини трагедії автори посади, які підписалися як Бен, Джефф, Карла і Тревіс, не розповіли.

За словами друзів Джонс, вони переформатують її популярний блог в співтовариство, де всі підписники зможуть публікувати свої думки, писати відгуки і ділитися досвідом подорожей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Heels почалась через любов Рейчел до подорожей і радість ділитися своїм досвідом з усіма вами. Кожного ранку Бен прокидався, щоб знайти Рейчел, що постукає по своєму ноутбуку, прагнучи поділитися своїми останніми думками про нову поїздку або ресторан, який їй припав до душі", - йдеться у повідомленні.

"Кожен з нас мав радість подорожувати з Рейчел, але навіть якщо б ми не були з нею, ми відчували її сторону, читаючи її блог. У честі Рейчел ми б хотіли побудувати спільноту з усіма вами і попросити всіх вас внести свої посади, відгуки, думки або досвід місць, які ви відвідали. Рейчел зробила цей блог для всіх вас, і ми хочемо зробити це для неї. Ми сподіваємося, що читачі Rachel зможуть запустити систему для написання блогу в найближчі кілька тижнів, але в той же час будь ласка, залишайтеся з нами і продовжуйте читати Hippie in Heels. Бен, Джефф, Карла і Тревіс", - завершили пост друзі.

Американка Рейчел Джонс вчилася в Університеті штату Огайо на медсестру і майже рік пропрацювала в кардіологічному відділенні лікарні, перш ніж вирішила присвятити своє життя подорожам. Протягом кількох років вона жила на Гоа, пізніше перемістилася в Мексику. 9 червня їй виповнилося б 30 років.

У Facebook на неї були підписані більше 83 тисяч осіб, в Instagram - понад 100 тисяч. За її словами, своїми історіями вона хотіла надихнути людей на подорожі і на те, що життя не потрібно відкладати на потім.

Нагадаємо, при загостренні на Донбасі загинули українські герої, непоправну втрату оплакує вся країна.

Як повідомляв Знай.ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".