Кейт Міддлтон і принц Вільям вперше зустрілись зі своїм племінником Арчі. Аж через дев'ять днів після його народження герцог і герцогиня Кембриджські, які були зайняті за роботі, нарешті знайшли можливість відвідати сімейство принца Гаррі, прибувши в Фрогмор-котедж.

За інформацією представника палацу, зустріч пройшла в приватному порядку ввечері, 14 травня. Невідомо лише, чи взяли з собою Кейт і Вільям своїх дітей. П'ятирічний Джордж і чотирирічна Шарлотта, як раніше повідомляло видання The Mirror, вже замучили батьків питанням, коли вони зможуть познайомитися з своїм кузеном.

Раніше у той самий день Кейт мала офіційний захід у графстві Бакінгемшир. Тим часом Вільям відвідав збори Королівського географічного товариства в Лондоні, а Гаррі побував у одній з лікарень Оксфорда, де зустрівся з хворими дітьми. Мамам маленьких пацієнтів Гаррі розповів, що не представляє своє життя без сина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Королева Єлизавета і принц Філіп вже зустрілися з своїм восьмим правнуком 8 травня. А дідусь Арчі принц Чарльз і його дружина Камілла, які були з офіційним візитом в Німеччині, збираються приїхати в Фрогмор-котедж в четвер, 16 травня.

Однією з перших малюка привітала з народженням тітонька Гаррі 62-річна сестра принцеси Діани Джейн, баронеса Феллоуз. Леді Джейн, ще одна сестра Діани Сара Маккоркодейл і брат граф Спенсер були згадані в офіційному оголошенні про народженні Арчі.

Там йшлося, що вони, разом з королевою, її чоловіком, принцом Чарльзом, Каміллою, Кейт і Вільямом щасливі через новину про поповнення сімейства. У повідомленні про народження молодшого сина Кембриджів Луї родичі Діани не згадувалися іменами, їх назвали "іншими членами сім'ї".

Нагадаємо, Принц Вільям і Меган Маркл рятуватимуть британців: на кону – життя тисяч людей.

Як повідомляв раніше Знай.ua, рівень милоти зашкалює: Меган Маркл опублікувала свіже фото з сином.

Також Знай.ua писав про те, що герцоги і герцогині Сассекские (британський принц Гаррі з Меган Маркл) і Кембриджські (принц Вільям з Кейт Міддлтон) запустили гарячу лінію психологічної допомоги Shout.