Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон побувала з візитом у Блечлі-парк. У роки Другої світової війни тут було головний шифрувальний підрозділ Великобританії. Варто зазначити той факт, що в Блечлі-парк працювала бабуся Кейт Валері Міддлтон.

Так, для офіційного заходу дружина принца Вільяма вирядилася в елегантну темно-синю сукню у білий горошок, з білосніжним відкладним комірцем та манжетами в тон від Alessandra Rich вартістю 2 225 доларів. Сукня Кейт Мідллтон явно не сподобається королеві Єлизаветі, оскільки наряд має непристойний розріз. Про це пише портал "Політека".

"До Кейт Міддлтон висуваються вимоги Єлизавети. Кейт повинна носити спідниці тільки певної довжини. Королева регулярно робить Кейт зауваження, якщо їй не подобається стиль її одягу, довжина спідниці або колір колгот", – розповіла королівський експерт Вікторія Арбитер.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цього разу, швидше за все Єлизавета несамовито лютуватиме. Мало того, що герцогиня вирушила на захід у напівпрозорій сукні з великим розрізом, так ще й вітер постарався і підвів її.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2019 герцога Кембриджського, принца Вільяма висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько 2019 року"). Про це пише видання Hello.

Британський принц Вільям знає, як бути ідеальним батьком і прикладом для трьох своїх дітей — 5-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти і однорічного Луї. В цьому році герцога Кембриджського висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько 2019 року").

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником.

Як повідомляв Знай.uа брат Кейт Міддлтон, один із найзавидніших холостяків Великобританії, показав нову пасію.

Знай.uа писав, принц Вільям і Меган Маркл рятуватимуть британців: на кону – життя тисяч людей.