Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон приміряла модний тренд цієї весни - горох.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що стилем герцогині захоплюються і наслідують мільйони дівчат по всьому світу, які намагаються бути схожими на свого ідола.

Експерти відзначають, що Кейт Міддлтон вдається ідеально поєднувати у своїх образах стриманість і скромність, при тому підкреслювати жіночність і сексуальність.

Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кейт Міддлтон

Зокрема, днями Міддлтон відвідала старовинний особняк у графстві Бакінгемшир, де саме проходилась спеціальна виставка. Для виходу на публіку вона обрала сукню від Alessandra Rich в горох. Відомо, що це вже не перший вихід герцонині у подібному вбранні. Так, на сімейній фотосесії, присвяченій 70-річному ювілею принца Чарльза, Кейт вже блищала в такому ж вбранні.

Варто нагадати, що у 2019 герцога Кембриджського, принца Вільяма висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько року 2019") Британский принц Вільям знає, як бути ідеальним батьком і прикладом для трьох своїх дітей — 5-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти і однорічного Луї. У цьому році герцога Кембриджського висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько року 2019").

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям вперше зустрілись зі своїм племінником Арчі. Аж через дев'ять днів після його народження герцог і герцогиня Кембриджські, які були зайняті за роботі, нарешті знайшли можливість відвідати сімейство принца Гаррі, прибувши в Фрогмор-котедж.

Як повідомляв "Знай.ua", 32-річний брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон ще недавно страждав від депресії, та, схоже, вилікувався від неї. Допомогла йому в цьому чарівна білявка, спільне фото з якою Джеймс Міддлтон опублікував в соцмережі.

Також "Знай.ua" писав, що герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином на сторінці Sussexroyal в Instagram. В коментарі до посту вона написала: "Віддаючи данину поваги всім матерям сьогодні - минулим, сьогоденним, майбутнім матерям і тим, хто нас покинув, але запам'ятався назавжди".