Шоуранери культового серіалу "Гра престолів" заямуться екранізацією нової трилогії "Зоряних воєн".

Про це повідомляє The Verge.

Відомо, що Девід Беньофф та Деніел Вайсс займуться створення сценарію нової трилогії "Зоряних війн". Зокрема, генеральний директор компанії Disney Боб Айгер повідомив, що контракт з ними підписаний як мінімум на три фільми, перший з яких повинен вийти на екрани в 2022 році.

Зоряні війни
Зоряні війни

За його слова нові "Зоряні війни" можуть стати певним приквелом. Події у них будуть відбуватись за сотні років до появи Люка Скайвокера.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що шанувальники популярного фентезійного серіалу Гра престолів зажадали перезняти восьмий сезон саги. У петиції вони називають Девіда Бениоффа і Деніела Бретта Вайсс вкрай некомпетентними сценаристами, коли у них немає вихідного матеріалу (тобто книг).

"Цей серіал заслуговує фінального сезону, який буде мати сенс", - наголошується в тексті петиції, під якою вже підписалися понад 230 тисяч глядачів.

Нагадаємо, трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало" з'явився на офіційному YouTube-каналі Netflix. Сервіс повернувся до класичного формату сезону У ньому представлено всього три серії. Випущений раніше інтерактивний епізод Bandersnatch, сервіс запропонував розглядати як окремий проект. Судячи з кадрів трейлера, автори покажуть глядачам вплив сучасних технологій на шлюб, самооцінку, популярність, соціальні мережі і психічне здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Гри престолів", відома британська актриса Мейсі Вільямс полюбилася глядачеві своєю роллю в серіалі, де зіграла Арью Старк. Дівчина, попри свій юний вік, а їй всього 22 роки, вже встигла завоювати любов глядача і популярність. А ще вона славиться своїми експериментами.

Також "Знай.ua" писав, що американські батьки все частіше називають своїх дітей іменами з персонажів серіалу "Гра престолів". Про це стало відомо завдяки даними Служби соціального забезпечення США. Імена з кожним сезоном серіалу тільки набирають популярність. Так, в Америці за 2018 рік з ім'ям Кхалісі було зареєстровано 560 дівчаток.