Скандальна польська модель Юлія Слонська знівечила молотком кілька скульптур у варшавському парку "Швейцарська долина".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що вказаний парк був розбитий ще у XVIII столітті і майже повністю відновлений після боїв Другої світової війни.

При цьому на опублікованих кадрах можна помітити, як модель із посмішкою трощить ніс ангела. Відомо, що відео відразу ж стало вірусним і дуже швидко поширилось мережею.

Після масштабної медійної кампанії дівчина була змушена вибачитись і видалити скандальний пост. Відзначається, що користувачі мережі почали їй телефонувати і погрожувати розправою. Дівчина злякалася і записала кілька сторіс з вибаченнями. Проте, виразно пояснити свої дії вона не змогла.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Те, що відбулося вчора, не повинно було відбуватися. І я дуже шкодую, що зробила це. Я не буду говорити, що мною рухало, тому що це моя особиста справа, про яку я не можу розповідати, але я дійсно хочу вибачитися перед всіма вами", - написала Юлія.

У свою чергу керівник Варшавського музею заявив, що пошкоджені скульптури вже неможливо відновити. За його словами навіть при ідеальному відновленні скульптури вже не матимуть колишнього відео.

Варто нагадати, що у селі Орлівка, що під Севастополем у ніч на 9 травня невідомі вандали пошкодили пам'ятник із іменами загиблих під час Другої світової війни кримських татар.

Нагадаємо, ця дивна подія, яка так і залишилася нерозгаданою відбулася влітку 1981 року в британському місті Сваффхем, графство Норфолк. На тому місці кладовища, де були давні поховання 19 століття провели реорганізацію і для зручності догляду за могилами встановили надгробні камені в один ряд.

Як повідомляв "Знай.ua", на могилі знаменитого російського співака Євгена Осіна спалахнула сильна пожежа. Відомо, що пожежа пошкодила встановлений хрест та вінки, які оточували могилу.

Також "Знай.ua" писав, що у ніч на неділю, 21 квітня в селі Нові Петрівці під Києвом невідомі вандали зруйнували паркан музею-заповідника, про що стало відомо з повідомлення його прес-служби. Мова йде про Національний музей-заповідник "Битва за Київ у 1943 році".