Вже 18 травня відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019. Однак цьогоріч організатори конкурси усунули від голосування Білорусь.

Річ у тому, що національне журі конкурсу, де представники кожної країни розподіляють бали між учасниками, голосують за день до фіналу. Національне журі кожної країни оцінює виступи всіх учасників і відправляє дані в EBU, який вже в день самого ефіру підсумовуються з голосами телеаудиторії. За правилами Євробачення, ці дані повинні бути засекречені до самого фіналу, щоб уникнути впливу аудиторію, яка голосує.

Однак представники з країни Білорусь допустили поширення інформації про результати голосування в мережі. Білоруська делегації на чолі з продюсером Віктором Дробишем, який продюсує учасницю від Білорусі - співачку Zena, отримала санкції від організаторів.

Віктор Дробиш

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Результати національного голосування журі від Білорусі анулюють. Отже, 12 балів від неї не дорахується країна, яку вони оцінили вище всіх. Зазначимо, що найімовірніше балів не отримає Росія, виступи якої білоруси завжди оцінювали вищим балом.

Додамо, що у фіналі Євробачення поборються за перемогу на конкурсі представники 26 країн. Традиційно, крім переможців першого і в другого півфіналів на сцену вийдуть учасники країн так званої Великої п'ятірки – Франції, Італії, Німеччини, Великобританії та Ізраїлю

Нагадаємо, Філіпа Кіркорова чекала страшна доля: в мережі розповіли про переслідування маніяка.

Як повідомляв "Знай.uа" Осадча і Сердючка підкорили Ізраїль пляжною вечіркою: "За Євробачення".

Також портал "Знай.uа" писав, що Євробачення 2019 стало фатальним для Лазарєва: ледве встав з ліжка.