В мережі оприлюднили епічну історію про те, як в Єкатеринбурзі поставили на місце відомого російського пропагандиста, що критикував протести проти знищення скверу в місті. Максиму Румянцеву по заслугах дісталося від розлючених містян двічі за один день.

Про це у Twitter повідомив відомий російський журналіст Рустем Адагамов. Як стало відомо, інцидент трапився 7 квітня під час проведення акції. Під час неї захисники скверу в Єкатеринбурзі, де влада намагається збудувати черговий храм РПЦ, місцеві мешканці протестували проти знищення зелених насаджень в місті.

"Православний" журналіст Максим Румянцев почав називати присутніх "біснуватими" і "дівчатками". Відповідь прилетіла миттєво", – розповів журналіст, коментуючи удар від єкатеринбуржця у відповідь на образи.

Користувачі вибухнули саркастичними і гнівними коментарями: "Первая драматическая роль Галустяна", "А как важен храм в Екатеринбурге сочинским армянам, это просто пздц!", "Зачем актеры впрягаются за храм? Их все равно отпевать нельзя и хоронить надо за оградой кладбища. Закрадываются подозрения,что они не в курсе во что верят", "За какой нахер храм? Там жилой комплекс с фитнесцентром и парковкой впихнуть хотят! Храм так, сбоку припёка".

Нагадаємо, "А він куди пхає? Куди?": львівська вчителька залякує дітей смертю через геїв.

У львівській школи №93 дітей замість уроків водять до церкви молитися за гарне навчання, а вчителька розповідає учням про нюанси статевих відносин гомосексуалів. Відповіде відео з'явилось у мережі.

За словами користувачів мережі місцева вчителька постійно розповідає дітям, проте що можна померти, якщо відвідати туалет відразу після людини, яка "сповідує" нетрадиційну орієнтацію.

Як повідомляв "Знай.ua", під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років.

Також портал "Знай.ua" писав, що 19-річну Нусрат Джахан Рафі була облита гасом і підпалили на даху школи.