У США в суботу, 18 травня, перед виступом диригента з Росії Валерія Гергієва, який позитивно ставиться до анексії Криму, зібралася вельми значна акція протесту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією журналістів, в концертному залі Карнегі-холл у місті Нью-Йорк.

"В квітні 2014 року група діячів культури РФ підписала колективний лист на підтримку політики Путіна щодо анексії Криму. Кожен раз, коли диригент Гергієв приїжджає в Сполучені Штати, або десь виступає, а у нас є друзі в різних країнах - ми проводимо акції. Ми інформуємо публіку про його вчинок, про його підпис за номером 97. І поки він приїжджатиме, поки не відкличе свій підпис, ми будемо його зустрічати", - розповіла одна з організаторів акції Валерія Бардакова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Учасники протесту прийшли з плакатами, на яких були написи: "Гергієв - путінський лакей", "Гергієв підтримує путінські війни", "Грузія, Україна, Сирія", "Прихильникам Путіна не раді в Нью-Йорку". Загалом на акцію зібралися не лише громадяни України, але й грузини і росіяни.

Нагадаємо, збуджена Поклонська побачила масонів і видала новий перл.

Як повідомляв Знай.uа Романенко дав цінну пораду Зеленському, тільки одна мета.

Знай.uа писав, Зеленський готовий до переговорів з Путіним.